• Naslovnica
 • Facebook
 • Kontakt
 • Marketing
 • Danijela Martinović: Kako me Severina nagovorila na promjenu imidža

  Simpatična splitska pjevačica otkrila nam je u beauty intervjuu kako se odlučila postati famme fatale te sve o svojim malim ‘tajnama’ njegovanja i uljepšavanja

  Objavljeno: 04.10.2017., 15.43h

  Danijela Martinović, simpatična splitska pjevačica za koju bismo svi rekli da je jedna od najvećih slatkica domaće estrade, najavila je novi singl pod nazivom ‘Telefon’ i otkrila izdanje u kakvom je rijetkom viđamo. Za imidž ‘famme fatale’ i novi zvuk, ‘kriva’ je, među inim, Danijelina kolegica i dugogodišnja prijateljica – Severina!
  Ona je uvelike doprinijela tome da pjesma ‘Telefon’, autora Dragana Brajovića Braje, dođe do Danijele, ali i tome da videospot prikaže Danijelu u posve drugačijem izdanju do sada. Ekranizaciju spota potpisuje Dario Radusin, a publika će ga premijerno moći pogledati u srijedu, 4. listopada, točno u podne na Danijelinoj Facebook stranici. Popularna splitska pjevačica ovim singlom najavljuje svoj novi album, ali i veliki zaokret u karijeri.

  A nas je zanimalo zbog čega se odlučila na ovu transformaciju te koji su njezini mali ‘tajni’ rituali njege, zahvaljujući kojima 46-godišnja pjevačica izgleda fantastično i tako mladoliko.

  Izvor: 24sata.hr

  Ključne riječi
  , ,
  Slušajte nas: Windows Media PlayerWinamp