• Naslovnica
 • Facebook
 • Kontakt
 • Marketing
 • A gdje je lova? Malo im je 2 mil. kuna po epizodi, žele još više

  PRIJETE ŠTRAJKOM “Teorija velikog praska“ proglašena je najgledanijom na američkoj televiziji pa glumci smatraju da bi im se plaća trebala dići za 855.000 kn

  Objavljeno: 19.09.2013., 10.14h

  Zvijezde serije “Teorija velikog praska“, Kaley Cuoco (27), Johnny Galecki (38) i Jim Parson (40), smatraju da su potplaćeni. Ako im se ne digne plaća, više neće dolaziti na snimanja.

  Glumci koji upravo snimaju sedmu sezonu serije do sada su dobivali oko dva milijuna kuna po epizodi. Kako je “Teorija velikog praska“ proglašena najgledanijom na američkoj televiziji, glumci smatraju da bi im se plaća trebala dići za 855.000 kuna.

  – Ono što su oni postigli, na televiziji se dugo nije vidjelo. Mislim da su im zahtjevi razumni – rekao je jedan od scenarista.

  Ekipa se ugledala na kolege iz hit serije “Prijatelji“, koji su još prije deset godina napali producente i zahtijevali šest milijuna kuna za dvije posljednje sezone. 
Nakon nekoliko mjeseci natezanja svih šestero glumaca dobili su što su tražili. Za razliku od glumaca iz “Teorije velikog praska“, oni su za prvu sezonu dobili tek 113.000 kn.

  Izvor: 24sata.hr

  Ključne riječi
  ,
  Slušajte nas: Windows Media PlayerWinamp