• Naslovnica
 • Facebook
 • Kontakt
 • Marketing
 • U šumi našao sef pun novca

  Gotovo nevjerojatno zvuči priča da je gotovo tri mjeseca koliko je proteklo od kaznenog djela pronađen novac koji je ukraden, a još više da je za taj pronalazak zaslužan običan građanin!

  Objavljeno: 29.10.2013., 8.43h

  Upravo se to dogodilo prije nekoliko dana kada je 33-godišnji Bribirac u šumi iznad Bribira pronašao novac i o tome izvjestio djelatnika Policijske postaje Crikvenica koji je bio izvan službe.

  Kako neslužbeno doznaje Novi list, novac se navodno nalazio u sefu, pa je to vjerojatno razlog zbog kojeg kradljivac, a moguće i više njih, nije na koncu mogao do njega. Očigledno je u nemogućnosti da otvori sef, odlučio riješiti ga se i odbacio ga u šumu.

  Novac s benzinske postaje

  Policajac kojem se građanin obratio nazvao je svoje kolege, nakon čega je na mjestu pronalaska obavljen očevid. Uobičajeno je da se u ovakvim situacijama uzmu otisci prstiju, a ukoliko su pronađeni, policija bi mogla ubrzo razotkriti i tko stoji iza kaznenog djela.

  Pored toga, utvrđeno je kako novac potječe iz provale u benzinsku postaju u Crikvenici koja se zbila početkom kolovoza ove godine. U pitanju je novčani iznos od više tisuća kuna koji će biti vraćen vlasniku, zagrebačkoj tvrtki, priopćeno je iz PU primorsko-goranske.

  Izvor: danas.net.hr

  Ključne riječi
  ,
  Slušajte nas: Windows Media PlayerWinamp