• Naslovnica
 • Facebook
 • Kontakt
 • Marketing
 • Pravila igre: ‘Snimili smo spot u kojemu već snimamo spot’

  Dečki, odlična vam je pjesma. Samo tako nastavite. Originalni ste i posebni, pohvalili su obožavatelji novu pjesmu i spot ‘Kako nam stvari stoje’

  Objavljeno: 07.03.2018., 21.08h

  Foto: Petar Krajačić Vilović

  ‘Kako nam stvari stoje’ ljubavna je pjesma u kojoj su jasno definirane i izgovorene emocije te će se svatko u njoj prepoznati, objasnili su dečki iz benda Pravila igre. Dodali su kako su sigurni u to da njihovi fanovi jedva čekaju da ju čuju uživo.

  – Dečki, odlična vam je pjesma. Samo tako nastavite. Originalni ste i posebni – obožavatelji su pohvalili njihovu novu pjesmu i spot te tako potvrdili njihovo najave o uspjehu. Sve uloge u videu za novu pjesmu su dodijelili uspješnim, poslovnim ženama kojima su ju i posvetili, a imaju i, kako tvrde, nesvakidašnju ekranizaciju. Kažu kako one ‘rasturaju’ u tome što rade.

  – Razmišljajući o scenariju koji bi bio odgovarajući za pjesmu došli smo samo do jednog zaključka: ‘Moramo snimiti spot’. Snimili smo spot u kojem snimamo spot – istaknuli su smijući se članovi benda i rekli da se za režiju pobrinuo Dario Radusin dok je tekst napisala Sonja Buljan, a glazbu je napravio poznati skladatelj Miro Buljan. Glavnu ulogu u spotu ima talentirana mlada glumica, pjevačica i plesačica Martina Ivanković.

  Foto: YouTube screenshot

  U spotu se pojavljuju i popularne YouTuberice i influencerice Lorin Nukić i Paula Sikirić te modeli Petra Dabelić, Franka Đaleta i Klaudija Kelemović. Pjesma ‘Kako nam stvari stoje’ je druga pjesma koju su objavili s novim pjevačem Ivanom Penezićem, a njome najavljuju i novi album.

  – Sretni smo što možemo podijeliti našu glazbu s onima koji ju vole – rekli su dečki koji su ‘prikupili’ brojne obožavateljice. Istaknuli su kako ih je glazba povezala sa predivnim ljudima diljem regije te jedva čekaju da novu pjesmu izvedu na svojim svirkama uživo.

  Izvor: 24 sata

  Ključne riječi
  ,
  Slušajte nas: Windows Media PlayerWinamp