• Naslovnica
 • Facebook
 • Kontakt
 • Marketing
 • Modrić: Ne smijemo ovo propustiti, to bi bila tragedija!

  – Odigrali smo vrhunsku utakmicu, od prvog do zadnjeg. Presretni smo zbog rezultata, šteta samo zbog gola koji smo primili.

  Objavljeno: 10.11.2017., 0.55h

  Hrvatska nogometna reprezentacija odigrala je fantastičnu utakmicu i na Maksimiru s 4:1 razbila Grčku u prvoj utakmici dodatnih kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo.- Bilo bi tragedija da ovo propustimo, ne smijemo ovo propustiti. Ne smijemo otići tamo i braniti se – rekao je kapetan Luka Modrić i dodao: – Odigrali smo vrhunsku utakmicu, od prvog do zadnjeg. Presretni smo zbog rezultata, šteta samo zbog gola koji smo primili.

  Navijači su očekivali tvrdu utakmicu, a na kraju je palo pet golova. – S 4:1 ne možemo biti nezadovoljni, to je više nego što smo očekivali. Sada se moramo odmoriti i dobro pripremiti za uzvratnu utakmicu. Šteta, mogli smo zabiti još pokoji gol, ali se nećemo buniti zbog ovog rezultata. Ne smijemo upasti u euforiju, čeka nas težak uzvrat.
  Šteta zbog primljenog gola. – Grcima ne treba puno. Znali smo da su jaki iz prekida i tako su nam zabili prvi gol – rekao je Modrić i dodao: – Ovo je jako dobar rezultat, ali moramo odigrati ovako dobru utakmicu kao u Zagrebu.

  Izvor: vecernji.hr

  Ključne riječi
  , ,
  Slušajte nas: Windows Media PlayerWinamp