• Naslovnica
 • Facebook
 • Kontakt
 • Marketing
 • Bivša pjevačica Karme opet na sceni: Obitelj mi je bila važnija

  Četiri godine me nije bilo jer sam se htjela posvetiti majčinstvu i obitelji. Obitelj ne trpi, oni su uvijek na prvom mjestu tako da ne brinite, sve je pod kontrolom, rekla je Tara

  Objavljeno: 11.04.2018., 19.27h

  Foto:  Jure Perišić

  Sada se sve nekako posložilo, uhodalo i mislim da je pravi trenutak za povratak za scenu, ispričala je Majda Šušelj (38). Bivša pjevačica Karme, koja je poznata pod umjetničkim imenom Tara, ponovno će se nakon četiri godine pauze posvetiti glazbi.

  – Vrijeme je za novi početak, samostalnu karijeru – kaže pjevačica koja je snimila pjesmu ‘Ne vjeruj muškarcima’ i spot za nju. Kaže kako joj se pjesma svidjela na pravu jer ima netipičan ritam, melodijsku liniju i tekst te je sve kako treba.

  24sata | Autor: 24sata

  Foto: 24sata

  – Odmah sam znala da je to moja karta za povratak – rekla je Tara. Pjevačica planira i veliku povratničku turneju na kojoj će osim novih pjesama izvoditi i najveće hitove njezine bivše grupe Karme, no bit će u novim aranžmanima. Tare nije bilo nekoliko godina na sceni jer se odlučila povući kako bi se realizirala kao majka svoje trogodišnje kćeri koju je dobila u vezi s konzulom Kraljevine Tajland u Hrvatskoj, Michaelom Pavlovićem.

  Foto: Jure Perišić

  – Četiri godine me nije bilo jer sam se htjela posvetiti majčinstvu i obitelji. Obitelj ne trpi, oni su uvijek na prvom mjestu tako da ne brinite, sve je pod kontrolom – ispričala je pjevačica. Uživa u vezi s Michaelom i ne razmišlja o udaji jer im je sreća najvažnija.

  – Bitno je ono što je u srcu, lako za papir. Uživamo u zajedničkom životu, to je najbitnije – istaknula je Tara. U novom spotu je u kratkim hlačicama i minicama po kojima je bila prepoznatljiva dok je bila dio Karme.

  – Volim se igrati s modom, to me veseli i nisam isključiva. Nosim ono što mi se sviđa – opisala je pjevačica svoj stil odijevanja. Tara je tek prošle godine upisala svoju kćer u vrtić jer nije htjela propustiti njezino najranije djetinjstvo, a nastupe je imala s T bendom.

  Foto: Jure Perišić

  – Ne spavam nakon svirke jer volim biti s obitelji. Ne želim izgubiti dragocjeno vrijeme s njima – rekla je svojedobno pjevačica koja i dalje vodi brigu o svom izgledu. Ujutro ustaje i vodi kćer u vrtić, a onda ide u teretanu na sat vremena.

  – Ako nešto treba, treba držati do sebe – smatra Tara.

  Izvor: 24 sata

  Ključne riječi
  ,
  Slušajte nas: Windows Media PlayerWinamp