• Naslovnica
 • Facebook
 • Kontakt
 • Marketing
 • Janiffer Lopez u akciji Seks bomba stari sa stilom: Crveni lateks i mreža na “zloglasnim” bedrima u 48. godini

  Najnovija izvedba gotovo da je ostala zasjenjena njezinim outfitom. Na sceni se pojavila u crvenom lateks-kostimu i mrežastim čarapama uvučenim u crvene čizme koje su sezale do divinih »zloglasnih« bedara koja su se presijavala pod svjetlima reflektora.
  Najnovija izvdedba gotovo da je ostala zasjenjena njezinim outfitom. Na sceni se pojavila u crvenom lateks-kostimu i mrežastim čarapama uvučenim u crvene čizme koje su sezale do divinih »zloglasnih« bedara koja su se presijavala pod svjetlima reflektora.
  Jeniffer iako je već blizu pedesete ničim ne odaje promjene na svojem licu i tijelu. Diva je uz mlađahne plesačice na sceni djelovala kao da im je vršnjakinja, ističući se tek osobnošću i crvenim kostimom.
  Lijepe »djevojčice« zabavile su okupljene domaćine, a cijeli događaj pokrenuo je podugu listu pohvala na račun izgleda latino dive.
  Jeniffer Lopez trenutačno uživa u rukama Alexa ‘A-Roda’ Rodrigueza, s kojim je u vezi od ožujka ove godine. Čini se da je zvijezdu američkog bejzbola JLo sasvim očarala, jer unatoč njegovoj strasti za suknjama zasad nema glasina o nevjeri. Veza stabilna, JLo blistava!

  Izvor: novilist.hr

  Slušajte nas: Windows Media PlayerWinamp