• Naslovnica
 • Facebook
 • Kontakt
 • Marketing
 • O nama s nama

  Invalidi

  Emisiju emitiramo svake druge nedjelje u mjesecu u 9:00. Surađujemo na emisiji s Udrugom tjelesnih invalida Bjelovar, te pratimo njihov rad, ali pratimo i druge udruge.

  opširnije

  Hrvatski branitelj

  Hrvatska

  Emisiju Hrvatski branitelj realiziramo u prvom redu s braniteljskom udrugom Klub II/105, a dragi gosti su nam i pripadnici čazmanske HVIDRA-e. U svakoj emisji ugošćujemo gosta-branitelja koji priča svoj ratni put, a ujedno upoznajemo ljude koji žive među nama, a kad su trebali bili su među prvima u…

  opširnije

  Super Kocka

  Super Kocka

  Super Kocka – ranom zorom on na posao stiže jer baš voli da se jako rano diže! Super Kocka će vam reći što se događalo dok ste spavali, on će pronaći način da budete informirani za novi dan, da budete svježi uz super hitove.

  Super Kocka će vam i podijeliti…

  opširnije

  Lokalne vijesti

  Što se dogodilo u regiji koju pokrivaju valovi Super radija saznajte radnim danima od 08:30, 10:30, 13:30 i 15:30. Najvažnije vijesti iz politike, gospodarstva, kulture i sporta pratimo samo za vas.

  Osim Super vijesti svaki puni sat slušajte vijesti media servisa.

  opširnije

  Domaće je domaće

  Foto_zapovijed pod lipom

  Emisija u kojoj osim domaće zabavne i tamburaške glazbe možete poslušati i priloge iz rada KUD-ova, starih običaja, ekologije, poljoprivrede, izvorne narodne glazbe i ostalih zanimljivosti koje će vam ispuniti nedjeljno prijepodne.

  U emisiji pratimo i važne događaje iz regije kao što su Zapovijed pod lipom u Mikloušu ili…

  opširnije

  Mirovinski odrezak

  Foto_umirovljenici_u_setnji

  Minute posvećene umirovljenicima u kojima obrađujemo aktualne teme vezane za život umirovljenika. Emisija u kojoj možete čuti i glazbu koja će vas, ako ste umirovljenik podsjetiti na ”mlade” dane.

  opširnije
  Slušajte nas: Windows Media PlayerWinamp