• Naslovnica
 • Facebook
 • Kontakt
 • Marketing
 • Zima još ne odlazi, pripremite se

  Novi snijeg vrlo je vjerojatan od srijede, ali u manjim količinama nego tijekom prošlih dana

  Objavljeno: 05.02.2018., 12.21h

  Foto: Pexels

   

  Zimski uvjeti potrajat će još sigurno tjedan dana, možda i dulje, pa se tome valja prilagoditi. Ipak, vrijeme će se u nedjelju smiriti pa je slab snijeg moguć još samo prijepodne u gorju.

  U prva dva dana sljedećeg tjedna djelomice sunčano, ujutro na kopnu s maglom, a na Jadranu u utorak jačanje juga. Nove oborine vrlo su vjerojatne sredinom tjedna.

  U prva dva dana novoga tjedna u unutrašnjosti ujutro magla, zatim sunčana razdoblja. Novi snijeg vrlo je vjerojatan od srijede, ali u manjim količinama nego tijekom prošlih dana. Jutra će biti hladna, u gorskim krajevima u prvoj polovini tjedna i vrlo hladna, uz temperaturu mjestimice i oko -10 °C, a dnevna temperatura bit će oko ili samo malo viša od 0 °C.

  Na Jadranu početkom tjedna djelomice sunčano, a prema sredini tjedna ponovno oblačnije, uz mjestimične povremene oborine. U utorak će jugo jačati, a u srijedu će podno Velebita zapuhati jaka bura, uz koju osim kiše ponovno može biti i snijega. U nastavku tjedna velika je vjerojatnost promjenljivog vremena i mjestimičnih oborina.

  Izvor: metro-portal.rtl.hr

  Ključne riječi
  Slušajte nas: Windows Media PlayerWinamp